Swimmingpools og services

Ud over et stor udvalg af swimmingpools tilbyder vi også produkter til vandpleje
og service inde for rengøring og reparation. læs mere herunder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

Thermo / Betonpools

Disse typer af swimmingpools er af den bedste kvalitet og frihed i design.


Thermopools er en betonpool som er bygget op i styropor blokke som isolerer swimmingpoolen, og derved opnår en varmebesparelse på El regnigen og undgå varmetab i swimmingpoolen. 

Priser

Thermopool i en standart løsning (uden udgravning) koster fra: 199.0000 kr
Betonpool i str. 4 x 8 x 1,5 meter  (unden overdækning)  koster inkl. alt 17.438,00 kr.

Thermo / Betonpools bygges begge op på en 10 / 15 cm beton plade. Thermo / fundablokken bliver fyldt op med beton i min. styrke C35 aggersiv væggene kan varierer fra 19 - 23 cm. i breden. for begge typer gælder det at de bliver beklædt med 1.5mm Alkor plan 2000 liner som fås i flere farver. Der følgere et standart opsætning med i teknik delen som bestårt af 1 stk. cirkulation pumpe, 520 mm. sandfilter, varmepume det matche m3 i poolen. vedr. udgravning gælder det for alle vores pool typer at jorden bliver på grunden og skal den fjernes er dette ikke med i prisen.

Ved køb af swimmingpool hos QualityPool Danmark ApS upgraderes man til 20 % i rabat som fordelskunde på alt fremtide køb hos os.

Keramisk pool

Hel støbt Swimmingpool i særklasse med en super flot finish.


Keramisk pool er i modsætning til Glasfiberpools en meget stærkere konstrution, som gøre at det ikke er nødvendig, at støbe en bundplade til at sætte poolen på. Man kan "nøjes" med at banke en stabilgrus bund op og sætte den kreamiske swimmingpool på. dette skyldes den høje vægt, styrke & stabilitet. 

Så modsat til Glasfiberpoolen falmer farverne ikke da codning i den keramiske swimmingpool ikke har direkte kontakt med keminen og beskyttes i mod UV stråler fordi den kreamiske swimmingpool har flere ekstra lag beskytelse ''lak" som beskytter farven og 3D effect som er i farven.

Keramsike swimmingpools for ikke glasfiberpest / Osmosis som gerne kommer med tiden i Glasfiberpools som er fugt der ligger imellem de støbte lag af glasfiber i produktionen.

Ved køb af swimmingpool hos QualityPool Danmark ApS upgraderes man til 20 % i rabat som fordelskunde på alt fremtide køb hos os.

 

Pris eksempler

Smaragd i str. 3.2m x 6.0m x 1,4m 149.900,00 kr
Rubin i str. 3,54m x 8.2m x 1,5m. 189.820,00kr.
 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

Glasfiberpools

Glasfiberpools er en slidstærk flot pool der er let at installere i haven. Et oplagt Gør-det-selv projekt.


Man risikerer nemlig hverken en utæt liner, eller en stålvæg der ruster. Samtidig er glasfiberpoolen i rigtig god kvalitet med flot finish og Roma trappe for enden! Alle modeller er sprøjtet med skum omkring fiberskallen, hvilket både isolerer og især beskytter selve swimmingpoolen mod slid.

Glasfiberpools fås i 6 forskellige farver, hvor blå eller hvid er standard. De øvrige koster lidt ekstra. Et glasfiberpool projekt er et oplagt medbyggerprojekt og for nogen endda et Gør-Det-Selv projekt.

Læs mere om Glasfiberpools

Glasfiberpoolen instaleres ved at  grave ned til fast grund og støber et ca. 10 cm tykt lag, hvorefter poolen sænkes ned i hullet. Når vandet fyldes i poolen, bagstøbes der hele vejen rundt, indtil poolen er fuld (man må aldrig komme over vand niveauet i støbeprocessen). I løbet af kort tid, får man på den måde en ny og lækker swimmingpool. i haven. 

Byggeproccen fra start til slut er ca. 14 dage.

Fra vi bestiller glasfiberpoolen til den bliver leveret i Danmark skal man forvente ca. 3 uger og i ventetiden graver vi hullet og får støbt en bundplad til swimmingpoolen. Når glasfiberpoolen ankommer på modtager adressen har vi aftalt med et kran firma som er klar til løfte swimmingpoolen ind og ned i hullet. Vi montere lamper, dyser & skimmer i glasfiberpoolen og vi påbegynder opfyldning af vand i swimmingpoolen. Når der er ca. 30cm vand i poolen påbegyndes bagstøbningen som aldrig må komme over vandspejlet. Denne proccedure forsættes indtil poolen er fuld af vand og bagstøbningen er komplet. Imens bygges teknik alt gøres klart til opstart af swimmingpoolen. 

 

Glasfiberpoolen fås i mange størrelser, former og prisklasser!

 

Ved køb af swimmingpool hos QualityPool Danmark ApS upgraderes man til 20 % i rabat som fordelskunde på alt fremtide køb hos os.

 

Pris eksempler

Glasfiberpool i str. 3.0m x 6.0m x 1,4m 130.995,00 kr
Glasfiberpool i str. 3,7m x 11.0m x 1,3 - 1.6m. 180.995 kr.
Stålpools

Stålpools er den mest økonomiske type pool og findes i mange praktiske løsninger


Dermed ikke sagt at det er en dårlig pool, men igen – man får hvad man betaler for.

Der produceres i dag rigtig mange flotte stålpools og producenterne laver hele tiden nye, smartere og mere praktiske løsninger. De er nu så nemme at samle, at langt de fleste gør-det-selv-mænd & kvinder, kan lave en stålpool som selvbyggerprojekt! Nutildags sidder lineren i en ‘snap-in’-liste, som gør det muligt at udskifte den, uden at karambolere med alle poolkantfliserne!

Priser

Rund stålpool i str. Ø 6×1,2 meter. 12.353,00 kr
Oval stålpool i str. 4,2 x 8,2 x 1,2 meter. 17.438,00 kr.

Begge pakker består af stålvæggen, under- og overkantslister og blå liner i tykkelsen 0,6mm med snap-in–lister eller hang over! Ekskl. teknik og tilbehør, 

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder

Renovering

Renovering af swimmingpools af alle typer og størrelser. 


Vi renovere alle slags af swimmingpools i Danmark. Den type af swimmingpools vi renoveret flest af er beton swimmingpools hvor vi har omdannet rigtig mange af de gamle malet swimmingpools fra 70érne til liner pool.

Hivs jeres gl. swimmingpool trængere til lidt kærlighed eller måske er det tiden til at komme af med den gl. stie og få lavet en trappe i poolen. "som jeg plejer at sige vi bliver jo ikke yngere eller letter"  

Hvis det er den svejste 1.5mm armeret liner der skal skiftes, så kan vi nemt klare dette og vi bruger kun Alkor Plan liner som er den bedste liner på markedet.  Hos QualityPool Danmark ApS har vi i dag 3 mand som svejser liner.

Priser

Vi bruger kun Alkor plan liner fra 1.5 - 2 mm koster fra 450,00kr / m2 

 

Alkor plan Xtreme liner til 4 x 8 x 1.5 inkl. trappe i fuld brede koster  75.437,50 kr.
Pool belægning

Vi har over 15 års erfaring med reparation og renovering af swimmingpools.


Belægning i de forskellige swimmingpools typer på markedet er:

Stålpools: kommer som standart med en liner i 0.6mm tykkelse og vi anbefaler altid at når den gl. liner skal skiftes anbefaler vi altid at opgradere til 0.8mm liner. Det er helt klart et Gør-Det-Selv projekt at skifte lineren 0.8mm liner til oval stålpool 4.2 x 8.2 x 1.2 koster 25.589,00kr inkl. nye toplister & montering. men kontakt os da vi altid laver et tilbud.

Thermo / Beton swimmingpools: beklæder vi 1.5 mm armere liner fra Alkor hvor der findes Alkor plan 2000, 3000, xtrems & Touch lieren. klik for mere info Men muligheden er også at beklæde væggene med klinker nu hvor udvalget er så stort i dag. Alkor lineren koster fra 500,00kr / m2 monteret alt efter hvilken type og slags liner i vælger. men kontakt os da vi altid laver et tilbud.

Glasfiberpools: Hos os har mulighed for at renovere jeres glasfiberpool. Vi har erfaring med at renovere glasfiberpools hvor vi har sandblæs den gl. overflade og komme ind til glasvæven. hvor efter vi har lagt nyt glasfiber på. bagefter bliver poolen malet i den RAL farve som I ønsker.      Renovering af glasfiber swimmingpool på denne måde koster fra 1.400,00kr / m2

 • Placeholder

 • Placeholder

 • Placeholder